Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600

Simon og Nicolaj studerende Bygningskonstruktører fra UCN Aalborg
Simon Krostrup og Nicolaj Machon Topholt startede i 2014 på Bygningskonstruktøruddannnelsen i Aalborg. Som en del af deres uddannelse kom Simon og Nicolaj i praktik i Færch & Co. fra 1 August 2016 til 31 Januar 2017.

Færch & Co. som praktikplads - En god start
"Praktikforløbet har generelt været rigtig godt hos Færch & Co. Vi oplevede at være i gang med det samme. "Selv havde jeg en forestilling om, at vi vil få en blød opstart, hvor der var tid til at sætte sig langsomt ind i den enkelte byggesag, men sådan blev det ikke. Fem minutter efter jeg var mødt på min første dag stod jeg ude og var i gang med opmåling af et vindue. Så var man i gang, kan jeg huske, at jeg tænkte - og tiden har bestemt ikke stået stille på noget tidspunkt" siden fortæller Simon, som var en af vores praktikanter i Færch & Co. i efteråret 2016.

Spændende og relevante opgaver med tillid og ansvar
I Færch & Co. har Simon og Nicolaj selv haft ansvaret for at opsøge de opgaver og udfordringer, som de mente var spændende og relevante. Simon har i sin tid ved Færch & Co. været ude på en stor byggeplads i Vodskov, hvor han oplevede at sidde som Entrepriseleder på lige vilkår med en almindelig ansat. Nicolaj har derimod været mlidt mere rundt i de forskellige afdelinger, og har bl.a. siddet i Færch & Co´s kalkulation og Entrepriseafdeling. "Det har givet mig et godt indblik i de forskellige arbejdsopgaver, og har givet mig en god forståelse for de forskellige processer, der er i et byggeri.Selvom Simon og Nicolaj har haft hver deres oplevelse i Færch & Co. er de dog enige om en ting, de har fået lov at arbejde med spændende og relevante opgaver, og med stor grad af tillid og ansvar. De mener derfor også at have udviklet sig meget personligt og fagligt gennem deres praktikophold.

Læringspunkter
"Gennem praktikfoløbet har vi lært vigtigheden af at samarbejde med mange forskellige fagfolk, som alle kan have hver sit syn på byggeprojekterne, men dog have et fælles mål. Der er således mange opgaver/problemstillinger, som man kan komme ud for, og som man skal kunne håndterer for at sikre, at man kommer i mål med en opgave og opnå succes". At være vedholden, respektfuld og tænke i helheder mener vi, har været nogle af vores læringspunkter, som vi vil tage med os i vores fremtidige karrierer".

Færch & Co en positiv indflydelse på fremtidens jobmuligheder
Gennem praktikfoløbet i Færch & Co.,mener Simon og Nicolaj at have fået gode muligheder for at prøve kræfter af som Entrepriseleder, og er efter det sidste forløb på skolen klar til at stå på egne ben som Entrepriseleder eller Byggeledere.

At blive praktikant i Færch & Co. er en ideel måde at opnå praktisk erfaring indenfor områder som Entrepriseleder, Projektleder og Beregner. At arbejde i Færch & Co. giver dig mulighed for at udvikle og udfordre dit talent og dine faglige kvalifikationer i praksis. Flere af vores praktikanter ender oftes i job ved os. Hos Færch & Co. er du altid velkommen til at høre nærmere om dine muligheder for et praktikforløb. Vi glæder os til at byde dig velkommen!