Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600

Kvalitetshåndværk til erhvervskunder i Nord- og Midtjylland


Færch & Co. løser alle former for byggeopgaver for erhvervskunder – lige fra mindre bygge- og anlægsarbejde til reparationsarbejde og større entrepriseopgaver.

Alle vores opgaver løses med udgangspunkt i vores kerneværdier: kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed. Det stiller krav til ikke blot os selv og vores medarbejdere, men også til vores underleverandører og det materiale, vi benytter. Hos Færch & Co. samarbejder vi med faste underleverandører, hvis faglige kvalitet vi kan stå 100 pct. inde for.

Med Færch & Co. er du sikret en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, som aldrig går på kompromis med kvaliteten, og som i alle projekter – store som små – vægter overholdelse af tidsplaner højt.

Tømrer- og snedkerarbejde

Færch & Co. udfører alle former for tømrerarbejde for erhverv – lige fra nybyggeri i store entrepriser til mindre renoverings- og serviceopgaver.

Læs mere

Service og vedligehold

Færch & Co. løser dagligt mange serviceopgaver for vores erhvervskunder.

Læs mere

Fagentrepriser

Fagentreprisen benyttes typisk, når der ikke indgår så mange forskellige håndværkere på et projekt.

Læs mere

Hovedentrepriser

En hovedentreprise er velegnet ved store og mellemstore byggeprojekter, som involverer en række forskellige håndværkere og derfor kræver en del koordinering og en grundig planlægning af byggeprocessen.

Læs mere

Totalentrepriser

Med Færch & Co. som totalentreprenør varetager vi hele projektet lige fra tegnebrættet til færdigt byggeri.

Læs mere