Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Juhu - Vi har 125 års jubilæum

Juhu - Vi har 125 års jubilæum

Den 24 april 1892 etablerede den unge tømrersvend Ferdinand Færch tømrervirksomheden Ferd. Færch i Aalborg og slog sit navn fast i såvel bybilledet som aalborgensernes bevidsthed. Og dette kan vi nu fejre den dag i dag. Det største aktiv i Færch & Co. er vores ca. 120 medarbejdere, og deres kompetencer og erfaring.

Vi er glade for at have dygtige, kompetente og erfarne medarbejdere, som bidrager til et væld af spændende byggeprojekter. Det er netop deres arbejde, der betyder at vi stadig den dag i dag kan kalde os en velrenommeret håndværker virksomhed i branchen, og dette kunne vi naturligvis ikke gøre uden deres hjælp.

Vores værdier giver et solidt fundament
Færch & Co. har været med i opgangs- og nedgangstider. Vi er på trods af forandringerne omkring os fortsat en stabil og solid entreprenørvirksomhed. Dette skyldes ikke mindst, at vores medarbejdere er tilpasningsdygtige, og er klar på hverdagens udfordringer uanset om de er store eller små. Vi brænder for det, vi laver og bruger vores årelange erfaring og viden til at udføre et godt arbejde. Ligeledes forsøger vi at tilpasse os tiden, ved at gøre brug af de muligheder, der opstår samt skabe og bevare vores relationer med både eksisterende og nye kunder.

I Færch & Co. bygger vi på vores værdier: Omhu, Ildhu og Juhu – og det er netop disse værdier, som har sikret os, at vi står, hvor vi gør i dag og som er med til at bygge op om en fælles fremtid. Det er gennem disse værdier, at vi sikre et godt håndværk og et veludført arbejde.