Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Profil

Profil

Færch & Co. er en traditionsrig entreprenørvirksomhed, som udfører alle former for bygge-, service og entrepriseopgaver for privat- og erhvervskunder.

Vores historie går helt tilbage til 1892, hvor den unge tømrersvend Ferdinand Færch etablerede tømrervirksomheden Ferd. Færch i Aalborg og slog sit navn fast i såvel bybilledet som aalborgensernes bevidsthed.

Bygger på traditioner

Færch & Co. er nok især kendt i Aalborg, hvor det hele startede, og hvor vi også stadigvæk har vores hovedkontor. Her har vi gennem mere end 130 år været med til at præge bybilledet og har været medvirkende til byggeriet af aalborgensiske vartegn som Aalborg-tårnet, Aalborg Katedralskole og Løve Apoteket.

Hos Færch & Co. er vi stolte af vores historie og firmaets mangeårige faglige erfaring, som er opbygget gennem flere generationer. Fundamentet i vores virksomhed er håndværkerfagets traditionelle dyder: kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed. Men samtidig bestræber vi os også på at bygge oven på traditionerne, så vi fortsat udvikler os, følger med tiden og forbliver konkurrencedygtige.

Som en del af denne udvikling blev Færch & Co. i 2016 udvidet med en murerafdeling og en serviceafdeling, og i 2022 blev virksomheden endnu engang udvidet; denne gang med en malerafdeling. Med udvidelserne kombineret med Færch & Co.'s fremgang i byggebranchen er medarbejderstaben vokset betydeligt. Vi har således i dag cirka 280 ansatte, heraf ca. 175 faguddannede håndværkere. Vi har base i henholdsvis Aalborg, Aarhus og Odense, og vores primære aktionsradius omfatter størstedelen af Jylland og Fyn.

Kompromisløs kvalitet og ordholdenhed

Hos Færch & Co. har vi en høj kvalitetsstandard, som alle vores opgaver løses ud fra. Vi samarbejder med adskillige underleverandører, som alle arbejder efter den samme kompromisløse kvalitetsbevidsthed, og hvis produkter vi kan stå 100% inde for. Og vi benytter naturligvis udelukkende godkendte byggematerialer.

Byggestyringen på vores opgaver varetages af erfarne projekt- og entrepriseledere , som formår at bevare det store overblik og samtidig have fokus på detaljerne. Vi sætter en ære i altid at aflevere vores opgaver til tiden og har derfor stor fokus på leverancerne til vores byggepladser, så vi undgår spildtid – og så vi kan overholde de aftaler, vi indgår.