Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600

Håndværkerarbejde for private i Nord- og Midtjylland

Vi udfører en bred vifte af håndværkerarbejde, herunder tømrer-, snedker- og murerarbejde samt jord-, beton- og kloakarbejde. Vores arbejdsopgaver tæller alt lige fra nybyggeri og ombygning til reparations- og belægningsarbejde, og uanset opgavens karakter går vi aldrig på kompromis med vores kerneværdier: kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed.

​Kontakt Færch & Co. og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Billede

Totalentreprise

Totalentreprisen er velegnet ved større byggeprojekter som eksempelvis nybyggeri. Her varetager vi hele processen lige fra tegningsmateriale og indhentning af myndighedstilladelser til byggeledelse og arbejdets udførelse.

Læs mere
Billede

Hovedentreprise

I hovedentreprisen står du selv for levering af tegningsmateriale og indhentning af myndighedstilladelser. Vi varetager byggeledelse, koordinering med underleverandører og udførelse af arbejdet.

Læs mere
Billede

Fagentreprise

Som fagentreprenør står vi for en afgrænset del af dit byggeprojekt, f.eks. tømrer- eller murerarbejdet. Fagentreprisen kan også være mere specifik og bestå i eksempelvis montering af vinduer eller lofter.

Læs mere
Billede

Serviceopgaver

Vores serviceafdeling udgøres af dygtige håndværkere, som udfører en lang række alsidige opgaver – lige fra reparations- og vedligeholdelsesarbejde til mindre ombygninger, tilbygninger og øvrige byggeopgaver.

Læs mere

Færch & Co. løser alle former for tømrer- og murerarbejde – og meget mere – for både private og erhvervskunder. 

Se alle vores kompetencer her

Seneste nyheder