Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Entrepriser

Entrepriser

Lad Færch & Co. varetage hele eller dele af jeres byggeprojekt. Vi udfører vi alle former for entrepriseopgaver: fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

Uanset entrepriseform og opgavens omfang prioriterer vi præcis byggestyring i ethvert projekt, vi indgår i. Med en logistikstyret levering sikrer vi, at materialerne leveres rettidigt og i den korrekte rækkefølge, og vi leverer desuden en detaljeret kvalitetssikringshåndbog som dokumentation for korrekt udført arbejde.

Byggestyringen på vores opgaver varetages af erfarne byggeledere og formænd, som formår at bevare det store overblik og samtidig have fokus på detaljerne. Vi sætter en ære i altid at aflevere vores opgaver til tiden og har derfor stor fokus på leverancerne til vores byggepladser, så vi undgår spildtid – og så vi kan overholde de aftaler, vi indgår.

Vi løser altid vores opgaver med faglig dygtighed, ordholdenhed og håndværksmæssig kvalitet som udgangspunkt. Det stiller krav til ikke blot os selv og vores medarbejdere, men også til vores underleverandører og det materiale, vi benytter. Hos Færch & Co. benytter vi os af faste underleverandører, som vi har samarbejdet med i mange år, og hvis kvalitet vi kan stå 100 pct. inde for.

Entrepriseformer

Afhængigt af projektets art og omfang er det værd at overveje, hvilken form for entreprise der egner sig bedst til jeres byggeri: